• Ikigai kaart spel

IKIGAI: het Japanse geluk van altijd bezig zijn


Vind je unieke IKIGAI.


Vind het antwoord op de vraag: waar sta jij 's-morgens vroeg voor op?


IKIGAI kaartspel ondersteunt je echt om goede doordachte keuzes te maken. Het helpt je om èchte antwoorden te vinden op de vraag over wat te doen met de rest van je leven.


IKIGAI kaartspel is een ideaal instrument om te gebruiken voor je clienten. Je stelt met IKIGAI de juiste vragen en je brengt logische structuur aan in je gesprekken. Het dwingt jezelf, of je coachee, om een uitgebalanceerde keuze te maken. Rekening houdend met iemands voorkeuren, talenten èn de dynamiek van de markt. Vandaag en morgen.


Dit volledig nieuw ontwikkelde IKIGAI kaartspel is uniek en helemaal ontworpen om je uit te dagen en om je gedachtes te structureren. Je kunt hierdoor je beslissingen met elkaar in evenwicht brengen en het helpt je om op nieuwe ideeën te komen. 


Ikigai betekent in Japan een reden van bestaan. 'Iki' verwijst naar 'leven' en 'gai' naar 'wat iemand verwacht en op hoopt'. Het is geen toeval dat op het subtropische Japanse eiland van Okinawa, iedereen zijn eigen Ikigai kent. De mensen hier weten waarom ze 's morgens opstaan. Dit kleine eiland tussen Japan en Taiwan is de plek op onze aarde waar de mensen gemiddeld het meest vitaal oud worden. 

Hoe kun je IKIGAI kaartspel spelen?

 • IKIGAI Kaartspel kan worden gespeeld door twee mensen.
 • Je kunt IKIGAI spelen in een kleine groep tot maximaal vijf personen.
 • Je kunt het zelfs alleen spelen.Voor wie is het?

 • Ikigai wordt gebruikt door coaches en consultants over de hele wereld.
 • Het wordt ook vaak gebruikt door Human Resource professionals en lijnmanagers met een HR taak.
 • Voor mensen die aan hun loopbaankeuzes willen werken.
 • Door een aantal vragen te selecteren kan IKIGAI worden gebruikt voor studenten en voor teambuilding.
 • Tenslotte is IKIGAI gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in loopbanen: voor zichzelf, voor de mensen om hen heen of voor hun cliënten.


IKIGAI kaartspel is gestructureerd in drie delen. Elk deel bevat een serie scherpe en uitdagende vragen. Doordat je bijvoorbeeld vaak orde moet aanbrengen bij het beantwoorden van de vragen, dwingt het je om keuzes te maken.


Deel 1: You love it (je houdt ervan)
Deel 2: You're good at it (je bent er goed in)
Deel 3: Reality check (realiteits toets)


Elk IKIGAI kaartspel is zowel in het Nederlands als in het Engels te gebruiken.


De vragen in IKIGAI Kaartspel zijn grotendeels gebaseerd op onze eigen ervaringen. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in coaching en het stellen van de beste uitdagende vragen op het juiste moment.


We weten uit eigen ervaring dat het stellen van de juiste vraag het verschil tussen dag en nacht kan betekenen. We hebben in de loop van de jaren inmiddels met meer dan 1500 mensen over de hele wereld gewerkt aan hun loopbaankeuzes. Kortom: we gebruiken IKIGAI zelf ook elke dag!


Als u beslist om IKIGAI kaartspel aan te schaffen, ontvangt u van ons de werkbladen om bij IKIGAI kaartspel te gebruiken. 


Volg IKIGAI Kaartspel op Twitter: @IKIGAICardGame


IKIGAI kaartspel arriveert in uw brievenbus in een beschermde enveloppe. Het spel is verpakt in een doosje, inclusief spelhandleiding. Maar misschien zijn de twee tutorials die hieronder staan nog gemakkelijker om te gebruiken als instructie.


Hoe IKIGAI Kaartspel te gebruiken in een een-op-een setting.


Hoe het spel te gebruiken (3 minuten Engels)Op onze website hebben we een zeer uitgebreide gratis toegankelijke bibliotheek met honderden columns, video's, artikelen, literatuurtips. Je bent van harte welkom op www.tencompany.org 


Als je wat meer wilt weten waarom we voor IKIGAI kaartspel werken met drie cirkels, klik hier.IKIGAI Kaart spel in gebruik in Tokyo, Japan, voorjaar 2018IKIGAI Kaart spel in gebruik in een Nederlandse trein
Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Ikigai kaart spel

 • Product Code: Game
 • Availability: In Stock
 • € 39.50

 • Ex Tax: € 37.26