• IKIGAI kaart spel Nederlandse versie

IKIGAI: het Japanse geluk van altijd bezig blijven.


Vind jouw unieke IKIGAI. Of help je clienten om hun unieke Ikigai te ontdekken.


IKIGAI kaartspel helpt je doordachte keuzes te maken. Om èchte antwoorden te vinden op de vraag over wat te doen met de rest van je leven.


IKIGAI kaartspel is een ideaal instrument om te gebruiken voor je clienten. Je stelt met IKIGAI de juiste vragen en je brengt logische structuur aan in je gesprekken. Het dwingt om een uitgebalanceerde keuze te maken. Rekening houdend met iemands voorkeuren, talenten, vaardigheden èn de dynamiek van de markt. Vandaag en morgen.


Dit unieke kaartspel is ontworpen om je uit te dagen en om je gedachtes te structureren. Je kunt hierdoor je inzichten met elkaar in evenwicht brengen en het helpt je om op nieuwe ideeën te komen. 


Ikigai betekent in Japan een reden van bestaan. 'Iki' verwijst naar 'leven' en 'gai' naar 'wat iemand verwacht en op hoopt'. Het is geen toeval dat op het subtropische Japanse eiland van Okinawa, iedereen zijn Ikigai kent. De mensen hier weten waarom ze 's morgens opstaan. Dit eiland tussen Japan en Taiwan is de plaats op onze aarde waar de mensen gemiddeld het meest vitaal oud worden. 

Hoe kun je IKIGAI kaartspel spelen?


 • IKIGAI Kaartspel kan worden gespeeld door twee mensen.
 • Je kunt IKIGAI spelen in een kleine groep tot maximaal vier personen.


Voor wie is het bedoeld?

 • Ikigai wordt wereldwijd gebruikt door coaches en consultants.
 • Voor Human Resource professionals en lijnmanagers.
 • Voor mensen die aan hun loopbaankeuzes willen werken.
 • Door een aantal vragen te selecteren kan IKIGAI worden toegepast voor teambuilding.
 • Ikigai kaart spel wordt gebruikt op universiteiten en hogescholen. Zoals in de USA: UCLA, MIT and TWA. In Thailand en Japan wordt het toegepast op verschillende business schools.
 • Tenslotte is IKIGAI gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in loopbanen: voor zichzelf, voor de mensen om hen heen of voor hun cliënten.Marshall Goldsmith en Paul Donkers bespreken in deze korte video het idee achter IKIGAI kaart spel en de toepassing van het spel. (Engels)


IKIGAI kaartspel is opgebouwd in drie delen. Elk deel bevat een serie scherpe en uitdagende vragen. Doordat je bijvoorbeeld vaak orde moet aanbrengen bij het beantwoorden van de vragen, dwingt het je om keuzes te maken. Je gaat onmiddelijk de diepte in bij elke vraag.


Deel 1: You love it (je houdt ervan)
Deel 2: You're good at it (je bent er goed in)
Deel 3: Reality check (realiteits toets)


Elk IKIGAI kaart spel is zowel in het Nederlands als in het Engels te gebruiken.


We weten uit ervaring dat het stellen van de juiste vraag het verschil tussen dag en nacht kan betekenen. We hebben in de loop van de jaren inmiddels met meer dan 1500 mensen over de hele wereld gewerkt aan hun loopbaankeuzes. Kortom: we gebruiken IKIGAI zelf ook elke dag!


Als u beslist om IKIGAI kaartspel aan te schaffen, ontvangt u van ons de werkbladen om bij IKIGAI kaartspel te gebruiken. 


Volg IKIGAI Kaartspel op Twitter: @IKIGAICardGame


IKIGAI kaartspel wordt verstuurd in een beschermde enveloppe en past door uw brievenbus. Het spel is verpakt in een doosje, inclusief de spelhandleiding. Maar misschien zijn de twee tutorials die hieronder staan nog gemakkelijker om te gebruiken als instructie.


Paul Donkers speelt Ikigai kaart spel met Dr. Marshall Goldsmith.


Ikigai kaart spel werd recent in beeld gebracht door de nationale nieuws zender in Japan: goodmorning Japan.Hoe IKIGAI Kaartspel te gebruiken tijdens een een-op-een sessie.


Hoe het spel te gebruiken (3 minuten Engels)Op onze website hebben we een zeer uitgebreide gratis toegankelijke bibliotheek met honderden columns, video's, artikelen, literatuurtips. Je bent van harte welkom op www.tencompany.org 


Als je wat meer wilt weten waarom we voor IKIGAI kaartspel werken met drie cirkels, klik hier.IKIGAI Kaart spel in gebruik in Tokyo, Japan, voorjaar 2018IKIGAI Kaart spel in gebruik in een Nederlandse trein


Some pictures from us using Ikigai card game as featured in a documentary about this tool on Japanese national News NHK in December 2018Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

IKIGAI kaart spel Nederlandse versie

 • Product Code: Game
 • Availability: In Stock
 • € 40.61

 • Ex Tax: € 37.26